de-fitness-geheimen-van-model-romee-strijd_3
Een nieuw seizoen betekent ook een nieuw begin! We gaan weer met nieuwe inspiratie naar het werk of naar school. We vernieuwen onze garderobe en kiezen voor een nieuwe haarlook. En we beginnen weer met frisse moed aan onze work out!

Veel mensen sporten om weer in shape te komen. Maar wist je dat sporten ook super goed is voor een gezonde en mooiere huid? Dit zijn de positieve effecten van sporten op je huid!

    • Een goede workout stimuleert de doorbloeding. Hierdoor wordt de aavoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de lichaamscellen verbetert. Je huid blijft daardoor strakker en steviger.
    • Heb je flink gezweet? Mooi, want zweten zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd. Zweetdruppels duwen als het ware de opgehoopte afvalstoffen naar buiten. Hierdoor krijg je die gezonde glow en kunnen onzuiverheden verminderen. Regelmatig sporten kan zelfs een acne huid verbeteren!
    • Een work-out heeft na afloop een ontspannende werking op de spieren. Dus ook op de spieren van je gezicht. Doordat er minder spanning op deze spieren staat, kunnen expressielijnen in je gezicht verzachten!

tumblr_ngnr9cc7mz1tzt7o9o5_500

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een flinke work out is het tijd voor een heerlijke douche. Dit zijn de favoriete Skinlove (en van Jessica Alba!) producten voor een ‘spa momentje voor thuis’ na het sporten!

Meng de Stress Relief Treatment Oil met de Conditioning Body Wash. Dit zorgt voor een romige douche-ervaring en een super schoon gevoel op je huid! Bijkomend voordeel: insmeren met een bodycrème is niet nodig vanwege de voedende werking van de olie.

Meng de Stress Relief Treatment Oil met de Hydro-Active Miniral Salts. Geniet van de heerlijke aromatische geuren en ervaar een ultrazachte en gladde huid na het douchen!

Smeer jezelf na je douche of bad in met Body Hydrating Cream. Dit 2-in-1 product hydrateert de huid en werkt door de aanwezigheid van fruitzuren tegelijkertijd als milde exfoliant.

Jessica Alba Shops For Dermalogica Skin Care Products!

Jessica Alba loves Dermalogica